VAN / GÜRPINAR - Bağrıyanık Ortaokulu

Eyl

Öğrencilerimizin okulunda daha eğlenceli vakit geçirmeleri, teneffüslerini eğlenerek geçirmeleri için öğretmenlerimizle birlikte okul bahçesine çeşitli oyunlar çizdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimizin sosyalleşmelerini sağlamak, birlik ve beraberlik anlayaşını oluşturmak, sonraki eğitim ve öğretim yılına başarı ve motivasyonlarını artırmak amacıyla  tüm okul olarak ilçemizde bulunan 'Gürpark'ta piknik düzenledik.

Haz

Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Öğrencilerimize mezuniyet töreni yaparak onları uğurladık. Bundan sonraki hayatlarında kendelerine sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz.

May

Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizle birlikte okulumuzun çevresine gül ağaçları diktik.

Nis

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayrımını öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla çeşitli gösteri ve etkinliklerle kutladık.

Nis

Van Valiliğinin düzenlemiş olduğu Spor Van Projesi kapsamında ilçemizde düzenlenen okullar arası Zeka Oyunları yarışmasında okulumuz "Reversi" oyununda ilçe birinciliği, "Mangala" oyununda ilçe ikinciliği kazandı. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMIMIZ

Mrt

Öğrencilerimizi Van Valiliği'nin ''Meraklı Mucitler Projesi'' kapsamında gerçekleştirilen Meraklı Mucitler Bilim Fuarına götürdük. Burada farklı icatlarla tanışan öğrencilerimiz hem bilgilendiler hem de eğlendiler.